INTERACT Club Slobozia

     Comisia de supraveghere Interact 2018-2019:

     Presedinte: Cristi Tomoiaga

     Claudia Pirga

     Presedinte: Mandica Tinta

     Presedinte: Virgil Petcu

     Presedinte: Eugen Dubalaru

     Numar membrii activi:

      34 membrii

     Buget proiect:

      10.000 lei;

      Perioada: aprilie 2016;

      Realizat: 100%;

user

Sanziana Hogas

Interact Club Slobozia a fost infiintat in anul 2016. Interact este un program sponsorizat, Rotary International pentru tinerii de 12-18 ani. Membrii Interact Club Slobozia fac parte din licee si colegii slobozene diferite si sunt acceptati in Club in urma unei selectii.

Este unul dintre programele semnificative ale Rotary si este programul cu cea mai mare crestere la nivel international. In momentul de fata Interact numara peste 20.000 de Cluburi in peste 160 de tari cu aproximativ 470.000 de tineri implicati in program.

    Proiecte semnificative pentru Interact Club Slobozia:

Seara Vandalismului Cultural, coordonata de Hogas Sanziana si cu un buget de 200 lei,

ofera locuitorilor orasului Slobozia oportunitatea de a-si petrece timpul bucurandu-se de arta vizualizand poze si picturi ale artistilor locali in timp ce pasionatii de muzica sustin numere ce cuprind cele mai nostalgice piese rock.

Taramul Copilariei, coordonata de Ion Ana Maria si cu un buget de 800 lei,

este modalitatea voluntarilor Interact Slobozia de a sarbatori "Ziua Internationala a Copilului", pregatind o atmosfera de carnaval, cei mici putandu-se bucura de joculete interactive si recompense dulci in aceasta zi dedicata lor.

Interplay, coordonata de Popescu Ionut si Balan Adriansi cu un buget de 7.125 lei,

este un indemn la miscare si socializare adresat tinerilor prin intermediul caruia echipe formate in totalitate din prieteni sau din viitori prieteni concureaza in decursul a 5 zile consecutive in diferite sporturi: fotbal, baschet, tenis si handbal.

Ajuta-ne sa ajutam! Redirectioneaza 20%

DIN IMPOZITUL COMPANIEI TALE CATRE ROTARY CLUB SLOBOZIA