Cupa "Rotary" la tenis de camp!

     Obiectivele proiectului:

     Promovarea sportului in randul elevilor de liceu.

     Organizarea unui turneu de tenis de camp la Slobozia, turneu pe care dorim sa-l introducem pe viitor in calendarul competitional al Federatiei Romane de Tenis.

     Buget proiect:

     5.500 lei / an;

     Perioada: anual, din 2014;

     Realizat: 100% la zi.

user

Responsabili proiect:

  • Manager de proiect: Adriana Stroe
  • Diana Donisei
  • Horia Pirga
  • Ioan Martin

Turneu de tenis de camp, pentru elevii de liceu din judetul Ialomita:

In cadrul programului pentru educatie, Rotary Club Slobozia sustine promovarea performantei si in domeniul sportului, prin initierea si organizarea unui concurs de tenis de camp intitulat "Cupa Rotary" pentru elevii liceelor din Slobozia si din judet.

Am ales ca sport tenisul de camp, deoarece alaturi de beneficiile in planul dezvoltarii armonioase a corpului, tenisul aduce beneficii pe plan psihologic, cum ar fi: incredere in sine, concentrare, disciplina, interactivitate si respect pentru ceilalti. De asemenea este un sport care se poate practica pe parcursul intregii vieti.

Va rugam sa sustineti programul nostru, sa ne ajutati in efortul de a-l dezvolta pe parcursul mai multor ani si prin acceptarea acestui concurs in cadrul calendarului competitional al Federatiei Romane de Tenis.

Ne-am propus sa aducem liceenii pe baza sportiva, sa le stimulam dorintele de autodepasire si competitionale, sa le initiem si sa le cultivam respectul pentru o viata sanatoasa.

"Cupa Rotary" la tenis de camp reprezinta competitie si sanatate pentru tinerii nostri.

Ajuta-ne sa ajutam! Redirectioneaza 20%

DIN IMPOZITUL COMPANIEI TALE CATRE ROTARY CLUB SLOBOZIA