user

REABILITARE IN SPITALUL JUDETEAN SLOBOZIA

     Obiectivele proiectului:

     Reabilitarea a 9 grupuri sanitare, pe 4 etaje din Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia.

      Ideea de normalitate si civilizatie in spitalele noastre.

     Spatiile unde se intervine sa devena sigure si curate.

     Buget proiect:

      67.370 lei;

     Perioada: 2009 - 2012 ;

     Realizat: 100%.

Responsabili proiect:

  • Toti membrii Clubului Rotary si Interact Slobozia.

Proiectul initiat in anul 2009 a necesitat un efort financiar deosebit, fiind unul de amploare. Intentia de a crea un mediu adecvat pentru cei aflati in suferinta a parut la inceput ambitioasa, dar prin sprijinul dumneavoastra si al celor care si-au dorit sa contribuie la realizarea acestui obiectiv am decis sa demaram lucrarile. Prin urmare au fost reabilitate noua grupuri sanitare din Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia. Aceasta actiune a fost finalizata in anul 2012.

Sanatatea fiind un sector vital pentru comunitate, ne dorim sa ne implicam si in alte zone din spital, prin reabilitare, modernizare si echipare corespunzatoare. Oportunitatea investitiilor este data de asigurarea serviciilor medicale, de ingrijire si de hrana, intr-un mediu optim al pacientilor din spital.

Sunt multe de facut si vrem sa continuam acest program, astfel ca impreuna sa contribuim prin dotari materiale la o buna functionare a sistemului medical. Ati sprijinit actiunile noastre prin prezenta dumneavoastra la evenimentele organizate de-a lungul anilor, VA MULTUMIM si ne dorim sa fiti alaturi de noi si in acest an, sub deviza "Rotary serving humanity" - Rotary in serviciul umanitatii.

Ajuta-ne sa ajutam! Redirectioneaza 20%

DIN IMPOZITUL COMPANIEI TALE CATRE ROTARY CLUB SLOBOZIA