Sustinem educatia aplicata

     Obiectivele proiectului:

     Dotarea a 4 laboratoare de specialitate in cadrul Scolii Generale Nr. 3 din Slobozia.

     940 de elevi ai ciclului gimnazial vor beneficia de un sistem de educatie modern, bazat pe aplicatii practice in laboratoarele de specialitate.

     Buget proiect:

     65.000lei;

     Perioada: 2018 - 2019;

Responsabili proiect:

  • Manager de proiect: Oana Tomoiaga
  • Adriana Stroe
  • Ioan Martin
  • Florin Nourescu
  • Valeriu Rosca

O activitate practica contribuie la consolidarea informatiei invatate in orele teoretice si starneste elevilor pasiuni in respectivele domenii. De aceea, urmarim sa dotam laboratoarele de biologie, chimie, fizica si informatica ale Scolii Gimnaziale Nr. 3 Slobozia.

Ne propunem sa achizitionam diferite tipuri de mulaje ale partilor componente ale unor organisme vii, machete ce imita scheletele animale, un tors uman si alte echipamente pentru laboratorul de biologie, o tabla magnetica, truse si mai multe instrumente de masura pentru laboratorul de fizica, diferite recipiente (eprubete, pahare) si stative pentru laboratorul de chimie si calculatoare pentru laboratorul de informatica.

Dispunerea si, respectiv, folosirea de material didactic va sustine si dezvoltarea diferitelor abilitati ale elevilor aplicate atat in viata scolara, cat si in viata cotidiana.

Ajuta-ne sa ajutam! Redirectioneaza 20%

DIN IMPOZITUL COMPANIEI TALE CATRE ROTARY CLUB SLOBOZIA