Bursa pentru studentii Ialomiteni

     Obiectivele proiectului:

     Acordarea de burse unor studenti excelenti cu posibilitati financiare reduse;

     Monitorizarea si consilierea studentilor atat pe perioada anilor de studii, cat si dupa terminarea facultatii.

     Buget proiect:

     14.000 lei / an (2 burse x 700 lei x 10 luni);

     Perioada: anual, din 2011;

     Realizat: 100% la zi.

user

Responsabili proiect:

  • Manager de proiect: Florin Nourescu
  • Cristian Tomoiaga
  • Valeriu Rosca
  • Adriana Stroe

Cativa dintre studentii nostrii:

Abloventa a Facultatii de Medicina

Ma numesc Ancuta Ion si sunt bursiera Rotary si proaspat absolventa de medicina, cu media 9,80.Pe langa munca si sacrificiile personale, am obtinut acest rezultat si gratie bursei primite de la Rotary Slobozia, care mi-a permis sa ma dedic 100% studiului si sa nu-mi mai impart timpul intre facultate si job-urile part-time pe care le-am avut de-a lungul timpului.Pentru toate acestea si pentru faptul ca au avut incredere in mine an de an, as vrea sa le multumesc calduros celor de la Rotary Slobozia, urand totodata viata indelungata proiectului burselor; fara indoiala, cat mai multi tineri studenti cu posibilitati financiare reduse merita sustinuti in indeplinirea telurilor lor, pentru ca prin aceasta se investeste nu doar in viitorul lor, ci si in viitorul nostru colectiv.

— Ancuta Ion

Abloventa ASE

Va scriu acest e-mail pentru a va spune ca am terminat cu bine cei trei ani de facultate. Am luat licenta cu 9, iar media anilor de studiu este 9,57. Consider ca o parte din reusita se datoreaza si Clubului Rotary Slobozia. Va multumesc frumos si, desi nu am comunicat atat de des pe cat mi-as fi dorit, va am mereu in minte! Va stau la dispozitie, in cazul in care considerati ca ajutorul meu va poate fi de folos. Numai ganduri bune.

— Daniela Focsaneanu

Abloventa absolventa a Facultatii de Arhitectura

Vreau sa va multumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-ati oferit in timpul facultatii si nu stiu cum sa incep. Mi-am dorit mult sa fac Facultatea de Arhitectura si am facut-o, au fost sase ani frumosi, grei si costisitori si chiar nu as fi reusit fara dumneavoastra. Apreciez foarte mult ce face Rotary Club Slobozia. Proiectul cu burse pentru studenti, in ceea ce ma priveste, a fost un real ajutor, va spun asta cu toata sinceritatea si va multumesc din tot sufletul. As fi bucuroasa, daca doriti si dumneavoastra, sa ofer lucrari in fiecare an pentru balul pe care il organizati. Mi-ar face foarte mare placere sa stiu ca as putea cumva aduce si eu zambete si ajutor unor persoane care au nevoie. Inca o data va multumesc si ma bucur ca am avut oportunitatea sa intalnesc oameni minunati!

— Adina Serban

Ajuta-ne sa ajutam! Redirectioneaza 20%

DIN IMPOZITUL COMPANIEI TALE CATRE ROTARY CLUB SLOBOZIA